perjantai 27. huhtikuuta 2012

Goodiebag

Eilen illalla olin käymässä Åhlénsin VIP-illassa. Siellä oli -20% vapaa valintaisesta tuotteesta ja jaossa oli myös goodiebagejä. Ja oi voi, että mulla oli hauskaa, kun jonottelin pitkässä kassajonossa. Takanani oli nainen, jonka miesystävä ilmestyi jonoon hetken jonotettuamme. Mies oli jo siinä vaiheessa tuskissaan ja kysyi, että emmekö voisi mennä jollekin muulle osastolle maksamaan. Jonotimme siis kosmetiikkaosaston kassalle. Nainen kertoi, että ei voida koska näitä goodiebagsejä ei saa muiden osastojen kassoilta. No mies oli siihen, että et voi olla tosissas! Jonkun ilmaistuotteiden takia siis jonotamme tässä aivan liian pitkässä jonossa, joka ei varttiin ole edes mihinkään liikkunut. No nainen yritti siinä rauhoitella, että kyllä tämä jono tästä pian eteenpäin kulkee. Siinä vaiheessa oli jonon vieressä hengaillut miespuolinen myyjä myös kuunnellut pariskunnan keskustelua ja tuli ystävällisesti kertomaan naiselle, että goodiebagsin saa vain siinä tapauksessa, että ostokset maksavat yhteensä 300 SEK. Naisella oli kädessään paita ja hänen onnekseen se oli hinnaltaan sen 300 SEK. Hän kuitenkin närkästyneenä sanoi myyjälle, että todella huonoa Åhlénsilta jättää tähän VIP- kutsuun mainitsematta, että goodiebagsin saa vain siinä tapauksessa, että ostokset ylittävät jonkun tietyn summan. Noh taas kului hetki ja miesystävä edelleen ilmaisi, kuinka kyllästynyt hän oli koko tähän tilanteeseen ja ei voinut ymmärtää edelleenkään, että hänen naisystävänsä tosiaan jonotteli jonkun ilmaistuote kassin vuoksi ja kaiken lisäksi, että hän itse oli mukana jonottamassa. Noh ei tässä vielä kaikki. Hetken kuluttua tämä samainen miesmyyjä tuli uudestaan kertomaan saamaansa lisäinformaatiota: Goodiebagsin saa vain ostaessaan vähintään 300 SEK kauneustuotteita!!! Tässä vaiheessa nainen raivostui ja sanoi miehelleen: No en minä tätä paitaa siinä tapauksessa osta. Jää sinä tähän jonoon niin menen hakemaan jotain kauneustuotteita. Nyt mieheltä todella loppui ymmärrys. Ei voi olla totta, että hänen naisystävänsä todella oli valmis menemään näin pitkälle, jonkun hiton goodiebagsin vuoksi. Siinä he sitten riitelivät ja nainen hävisi osastolle hakemaan niitä kauneustuotteitaan. Aikaa kului ja he seisoivat hiljaisina jonossa. Mies ilmoitti kylmästi, että nyt minulle riitti. Lähden kotiin. Tässä vaiheessa he olivat jonottaneet noin puolituntia. Nainen katsoi miestään surullisena ja luovutti. He siis lähtivät jonosta ja nainen jäi ilman kovasti himoitsemaansa goodiebagiä. :) Kyllä siinä hieman jäi mietityttämään, kuinka ihmiset siis tulevat kyseisiin iltoihin ostamaan jotakin vain saadakseen tämän ilmaisen goodiebagin, jonka sisältöä he eivät edes etukäteen tiedä. Goodiebagien sisällöthän ovat vielä usein täynnä pelkästään tuote testereitä eli minikokoisia tuotepakkauksia. No kukin tavallaan tietysti!

Tämän tarinan vuoksi minun oli pakko laittaa kuvia näytille tästä surullisen kuuluisasta goodiebagistä, jonka itse sain ostaessani muutaman kauneustuotteen.










Vinkkinä vielä kaikille erilaisiin kauneusiltoihin menijöille: Älkää ottako miehiänne mukaan, jos haluatte jonottaa vain ilmaistuotteiden perässä hinnalla millä hyvänsä! Ne muutamat miespuoliset, joita Åhlénsilla naisystäviensä mukana eilen oli, eivät näyttäneet viihtyvän siellä! Itselläni pitkä jonotus meni melko kivuttomasti, kun sain seurata tälläistä hauskaa keskustelua sen puolituntia. Ja sainhan vielä hyvät 20% alennukset omista ostoistani. Niin ja sen goodiebagin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti