perjantai 20. huhtikuuta 2012

Party outfit

 
Meillä on huomenna ohjelmassa A:n joukkueen jokavuotinen vuosijuhla. Mulla on aina ennen juhlia sama ongelma, nimittäin vaatekriisi! Kuulostaako tutulta? Aloin etsimään inspiraatiota netistä ja rakensin kolme erinäköistä kokonaisuutta kollaasien muodossa. Ensimmäisessä vaihtoehdossa valkoinen lace toppi mustan kynähameen ja mustien korkkarien kanssa. Toisessa vaihtoehdossa valkoinen mekko ja beigen/roosan värinen bleiseri. Kolmannessa vaihtoehdossa sitten beige mekko ja sen kanssa sitten valkoista jakkua. Kaikissa toistuu samat värit eli beige, valkoinen ja musta ja koruissa värinä on kulta. Mikä on teistä kivoin kokonaisuus?
 
Party outfit

 

Kuvat:polyvore
 

4 kommenttia:

  1. Kivoja vaihtoehtoja. Mä olisin tuon kolmannen kannalla, ruottalaiset on meitä suomalaisia enemmän pukeutujia ja se on musta noista se joka eniten sanoo bileet. Jos ne ovat sellaiset juhlat siis.

    Eksyin sun blogiin kun itse asustelen tässä Örgrytessä. Jos ihmettelet. ;)

    VastaaPoista
  2. Heippa Mamsen, ja kiitos kommentistasi! Mä täällä vielä sovittelen vaihtoehtoja! Kolmas on kyl kiva ja eniten "bilemäinen" niinkuin sanoit! Pitää käydä tutustumassa sinun blogiisi! :) Kiva kun löytyy muita suomalaisia täältä Göteborgista! Trevlig helg!

    VastaaPoista
  3. Eka tai vimppa! Kivoja juhlia teille ihana! KRAM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lintuliini <3, oli kivat juhlat ja ekalla outfitilla mentiin!

      Poista